10 Ekim 2018

Müslüman, Türk ve Ahlaklı İnsanlar


IŞİD'in Suriye'de yaptığı katliamlar insanı yerin dibine sokacak kadar vahşiydi; ki, az da olsa hala kimi küçük yerlerde bu Müslüman cinayet şebekesinin egemenliği var. Halka yönelik olarak IŞİD, tas-tamam  İslamiyet'i uygulayarak esasta üç şey yapmıştır:

1) Çok insanın canını ipe-sapa gelmez gerekçeler(!) ile akıllara durgunluk verecek kadar vahşi yöntemler uygulayarak aldı;
2) Bebek, yaşlı, genç demeden önüne çıkan her kadına tecavüz etti, köle olarak pazarladı, ve;
3) İslamiyet'in gerçek yüzünü gösterdi. En büyük iki destekçisi ağababalarını saymazsak Suudi Arabistan ile Türkiye'dir.

Uzatmayayım: Ellerinde bulundurdukları bölgeleri tek tek terketmek zorunda bırakıldılar. Bazıları leşleşirken bazıları "Savaştan kaçan Suriye'li siviller" olarak Türkiye'ye getirildi. Devrimciler, getirilenlerin IŞİD, El Nusra, Ahrar Al-Şam gibi Müslüman cinayet şebekelerinin elemanları ve yakınları olduklarını ısrarla belirtmesine rağmen, resmi verilere göre 5 milyon kadarı Türkiye'ye "imtiyazlı sınıf" olarak getirildi. Tüm devlet olanaklarından yararlandırıldı falan ama konum bu değil.

Konum, ikinci maddede belirttiğimdir. Beyin yerine kafataslarının içinde olduğu gibi ağızlarında da kadınlarımıza karşıt olarak cinsel organlarla dolaşan bu pedofil sapıklar "gayri resmi" devlet desteği ile her yerde hırsızlık, tecavüz gibi olumsuzluklara "gönül rahatlığı ile" yönelebilmekteler.

Sözlerim mangalda kül bırakmayan fena halde "vatanseverler", "Müslümanlar" ve diğer "ahlaklı" insanlaradır:

Ülke, bu cinayet şebekeleri aracılığı ile fiilen pasif işgal halindedir. Hırsızlık, ahlaksızlık, namussuzluk deryası içinde yüzüyorsunuz.

Ama "şükürler olsun ki, Müslüman, Türk ve ahlaklısınız", değil mi?

10 Ekim 2018
Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: