12 Mart 2021

Yanlış mıyım?




Karşıt cinsimi "Kadın" ve "Karı" olarak ayırdığım zaman bana, "Bu ne biçim ifade!" diye kızanlar oluyor!

Videoda gördüğünüz "Şahsımın başörtülü bacısı", Türkiye'de kadınlara yönelik cinayet, darp ve cinsel şiddet üzerine konuşma yapıyor! Konuşmasında kadın cinayetlerinin her yerde olduğunu belirterek ABD ile bir "kıyaslama" yapıyor ve ABD'de milyonda on iki kadının şiddet gördüğünü, Türkiye'de ise bunun yarısı olduğunu (her milyon kadından altısı şiddet görüyormuş!) belirtiyor!

Birincisi ister ABD olsun ister bir başka devlet olsun oralarda kadınlara yönelik şiddeti göstererek Türkiye'deki vahşet aklanamaz ama "Şahsımın başörtülü bacısı" gibi AKlama çabasına girilir!

İkincisi şu an dünyadaki tüm devletler esasta emperyalist / faşist / gerici olduğu için, yani konuşan karı'nın savunduğu sistemler hâkim olduğu için bu vahşet uygulanmaktadır. Bu karı bundan dolayı "kadın cinayetlerinin abartıldığı"nı söylüyor! Çünkü buna göre basının bu abartması bazı yerlerin işine geliyormuş! Küçük tirajlı birkaç basını hariç tutalım; çünkü bu basın muhalefettir. İyi de ana akım medya tamamen bunların kontrolünüzde ve bunların medyası bile yazıp-çiziyorsa söyleyecek tek kelimenin bile olmaması gerekmiyor mu? Kaldı ki, ana akım medya işlenen olumsuzlukların acaba ne kadarını yansıtıyor? Koruma isteyen kadınların büyük çoğunluğunun cinayete kurban gittiklerini, AK-YARGI'nın başta tecavüzcüler olmak üzere kadınlara şiddet uygulayanların davulla zurnayla tahliye edildiklerini bilmiyor olamaz.

Şu anda ülkedeki devlet sistemi çarpık şeriatçı, faşist diktatörlüktür. Nisa 34 gibi ucube, kadın düşmanı bir ayetle yetiştirilen "Şahsımın başörtülü bacısı" kadın mıdır, karı mıdır?

Benim açımdan hiçbir polemiğe yer vermeyecek kadar net olan Hülya Nergis isimli bu canlı türünün karı olduğudur. İlkel ve vahşi bir anlayışın savunucusu olmak bunu gerektirmektedir.

Kadın olmak ise, yine bana göre Rosa Lüxemburg'ları, Alexandra Kollontai'ları, Clara Zetkin'leri, Jiang Qing'leri, Barbara Anna Kistler'leri örnek alarak onların izlerini takip eden ve uygulamaya çalışanlardır.

Yanlış mıyım?

12 Mart 2021


Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: