07 Ekim 2021

"Adalet ve Kalkınma Partisi"


diye yazılsa da okunuşu "Adilik ve Kahpelik Partisi" şeklindedir ki ben bunu çoğu kez "AKahPe" şeklinde kısaltarak yazarım. Şu an AKahPe'yi tüm dünya yeterince bilmektedir. Bilmeyenler ise Türkiye'de yaşayan bir çeşit canlı türüdür. Bu canlı türüne ait olanlar nefes alırlar, yiyip içerler, geğirirler ve karınları doyunca çevresindeki canlı veya cansız her tür maddeyi cinsel obje olarak görür ve ona uygun davranış sergiler. Mikroskobik olduğu halde her tarafı örümcek ağlarıyla kuşatılmış olan beyinleri sadece iki olayı algılar: "Ganimet" ve seks!

Bu canlı türlerinin "lideri" daha iki hafta kadar önce "İnanç anlamında bizim Taliban ile ters bir durumumuz yoktur." Demedi mi? Dedi!

KaçAK SARAY'ın ilk pezevengi olarak Korkmaz Karaca ile kısa süre önce deşifre edilen Aliye Uzun hakkında küçük bir yazı kaleme almıştım. Her iki isim bu sarayda FUHUŞ İŞLERİ ile görevlidir. Tabi ki başkaları da var ve yine önceden belirttiğim gibi benim tahminim (Sedat Peker'in deyimiyle) "Deyyus-u Ekber" Egemen Bağıştır.

Yine herkesin bildiği gibi kaçAK SARAY'ın iki "demirbaş" gündemi vardır: Ganimet ve Fuhuş! Haklarını(!) yememek gerekir, ikisini de çok "ustaca" yapmıyorlar kı? Yapıyorlar!

Sabri Çelebi isimli bir pezevenk Gezi direnişine katılanlara palayla saldırmış ve iktidar hem de yalaka medya tarafından bir hayli övülmüştü. Övülmesinin iki nedeni vardı: Birincisi iktidar karşıtı bir gösteri niteliği taşımasıyken ikincisi de onun bir pezevenk oluşuydu. Aralarında "mesleki" dayanışma tabi ki kaçınılmazdı. Sabri Çelebi'nin ellerinden pasaportları alınarak zorla fuhuşa sürüklenen yüzlerce kadından altmış ikisi polis operasyonu ile "kurtarılmış"! (Yersek!) İşte bu pezevenk, Erişim Sağlayıcıları Birliği‘nin 5 Ekim 2021 tarih ve 2021/204 sayılı kararı ile erişime pezevenkliğiyle ilgili haberlere ENGEL getirtti.

 

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: