11 Aralık 2021

İki Haber İki Yorum



Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen İslam Ülkeleri Parlamento Konferansı'nda konuşan HitlErdoğan'ın, Bakara suresinden yaptığı bir ayet alıntı ile "Her Cuma Bakara-makara, bir ayet sallıyorum." diyen Egemen Bağış isimli hırsızın görevini de devraldığını öğrenmiş olduk! HitlErdoğan Bakara suresinin 155ci ayetini alıntıladı: Ayet, "Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınayacağız. Sabredenleri müjdele." diyor…

Ayette bu sınavı! (Allah ve sınav!) Allah yapıyor! Ayet'in kritiğine geçmek konu itibarıyla gereksizdir ama belirtmeliyim ki aynı Allah'ın sınavına(!) HitlErdoğan'ı  neden almadığı soru işareti olarak İnanırların karşısına dikilmelidir.

Ülkemizin en genel fotoğrafını çektiğimiz zaman karşımıza nelerin çıktığını görelim:

-Ülkede KORKU egemen mi?
-Hem de çok derinlere kök salmış olarak egemendir.
- Hiçbir gerekçeye ihtiyaç duymaksızın dilediğini işkenceli sorgularla hapse atıyor mu?
-Atıyor.

-Ülkede AÇLIK egemen mi?
-Hem de çöplerden yiyecek toplattıracak, çocuklarını saç kurutma makinasıyla ısıtmaya çalıştıracak, evine yiyecek götüremediği için intihar ettirecek kadar egemen.

-Ülkede kendine karşı olduğu herkesin çeşitli entrika ve şantajlarla MALLARINA çökülüyor mu?
-Evet, çökülüyor.

-HitlErdoğan iktidara geldikten sonra binlerce insanı CANLARINDAN etti mi?
-Evet; buna bebekler, çocuklar ve yaşlılar da dahildir.

-Normalde bir tarım ve hayvancılık ülkesi olan Türkiye'de yerli tohumu dahi yasaklatarak ve çıkardığı birçok zorba yasa ile ülkeyi samanı bile dışarıdan aldırtacak kadar ÜRÜN eksiltti mi?
-Evet.

Peki… Tamam! Bunları tüm ülkeye HitlErdoğan ve avanesi aracılığıyla yaptığına göre ne böyle bir Allah'a ne de maşasına ihtiyacımız yok.

Yönetimde halk olmazsa daha çook bakara-makaralara hedef olarak "sınanacağız"!  

***********

"SS" kod isimli Suç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, aynı günde ve aynı konuda iki farklı açıklama yapıyor. Bu Nazi artığına göre ülkedeki "terörist" sayısı "160'tan az" iken İBB'de işe alınan kişilerden "terör bağlantısı" olduğu saptanan 557 kişi varmış!

Yok, devam etmek içimden gelmediği için yazıya devam etmeyeceğim.

11 Aralık 2021



Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: