09 Temmuz 2019

Bir Müslümanın Cenaze Namazını Kılmak


Başka konularda olduğu gibi cinsel konularda da çok titiz(!) bir ahlaki(?) rota izleyen Müslümanlar, günün her bir dakikasında ahlak dersi(!) vermeye çalışarak aslında kendi ahlaksızlıklarını gizlemektedir, daha doğrusu gizlemeye çalışmaktadır.

Önce adını koyalım: Dinler, sınıf mücadelesi içinde tiranların emrinde yer alan sömürünün, cahilliğin ve vahşetin farklı bir versiyondur; sınıf mücadelesi dediğimiz ise emek-sermaye çelişkisinden ortaya çıkan bir uzlaşmaz karşıtlıktır.

Her ne kadar kapasiteleri yoksa da, Müslümanların en azından anlamaya çalışmayı denemelerini kendilerini yönetenlerin durumlarına bakarak yapmalılar, yapabilirler. Onlara bakarak yapmalılar çünkü kendilerine verilen her tür yasağı ve serbestiyi doğrudan onlar yapmaktadır. Ülkemizde ağızlarında penis veya vajina olmadan hareket etmek bir yana, konuşamayan Müslümanların durumu ortada… Kadınlara ve çocuklara yönelik dizginsiz cinsel taciz ve şiddet ayyuka çıkmışken, pedofili propagandası yapan kitaplar "halkın hizmetine sunulurken", tecavüzcü sapıklar aklanıp tacize uğrayan kadınlarımız suçlanırken yapılmak istenen ve belli ölçüde de başarıya ulaşan yozlaşmış, değerlerini kaybetmiş, düşünemeyen köleler yaratmaktı.

Yaratıldı da!

Başta her türden cinsel sapıklıklar olmak üzere kadına ve hayvana karşı yükselen düşmanlık "hayvanlık" sınırlarını da allak-bullak etmedi mi? Tüm çevremiz "yaşayan" cinsel sapıklık cesetleri ile doldurulmadı mı?

Haydi, şimdi buyrun cenaze namazına!

Kaynak:

05 Temmuz 2019

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: