09 Mayıs 2020

Barışın Simgesi Reyiz'imiz Yine Yapacağını Yaptı!



Sevgili Arkadaşlar,

Dünyada her alanda kaosun yaşandığı bir dönemde halife-i ümmet, veled-i Osmanlar, dünya liderimiz pek çok sayın Recep Tayyip Erdoğan hazretleri yaptığı inanılmaz bir davranış ile dünyanın bütün gözlerini yine kendine çevirdi.

Hepinizin bildiği gibi namuslu, merhametli, sevgi pıtırcıkları olan yapıları ve ahlaklarıyla, bütün Türkiye’nin, Türki cumhuriyetlerin ve resmi olan dış temsilciliklerimizin gönüllerinde taht kuran; Kolombiya, İran, Afganistan ve Almanya’da uyuşturucu baronlarına kan kusturan yiğit iki vatanseveri barıştırdı! Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker, Reyiz’imiz sayesinde (Allah başımızdan eksik etmesin, inşallah!) artık "abi-kardeş" durumuna geldiler.

Bizler yerli ve milli vatanseverler olarak barış simgesi Reyiz’imizin bu yüce davranışı karşısında tabi ki duygulanırız, tabi ki gözlerimiz mutluluktan yaşarır ama bundan tedirgin olanlar da maalesef var! Hem de iki ana koldan oluşan çifte kimlikli hainler!

İlki cennet vatanımızdaki huzuru çekemeyen bütün Fetö uzantıları, İllüminati maşaları ve Tapınak Şövalyeleri destekçisi hainler ve ikincisi de ülke dışındaki kapitalist, emperyalist, faşist, komünist ve bilcümle gitaristlerdir.

Bu davranışıyla liderler tarihindeki sayfa sayısını artıran Reyiz’imizin kıymetini bilin!

Şüphesiz ki Reyiz’imiz affedendir, koruyandır, esirgeyendir ve barıştırandır!
Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: