21 Ekim 2019

Bir Maşa Celladı Takdimimdir!

 


Emrah Çelik ismini insanlarımızın çoğu bilmez. 1988 yılında Erzincan’ın Tercan ilçesinde doğmuş sonraları Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’e gelmiş. AKP ilçe Gençlik Kolları üyesi olduktan bir süre sonra "Başkan Vekilliği"ne yükseltilmiş.

IŞİD isimli Müslüman vahşet örgütünün "tek yumurta ikizi" olan El Nusra’ya bağlı Bayırbucak Türkmenlerinin bulunduğu bölgedeki Beşer Molla komutasındaki 2. Sahil Tümen Komutanlığı’na gönüllü olarak katılmış ve katılış o katılış! Kafa kesmeler, keyfi infazlar, talanlar almış başını gitmiş.

Emrah Çelik’in giydiği askeri giysilerin neredeyse tamamı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne aittir, ki sadece bu bile RTE diktatörlüğünün niteliği hakkında yeterince kanıttır ama ben birkaç kanıt daha belirteyim:

Görselin solundakini çoğunuz tanırsınız. Kendisi Demokrat Parti Genel Başkanı’yken Erdoğan hakkında uç noktalarda suçlamalarda bulunmuş ve çok sık bir şekilde Erdoğan’ın hırsız olduğunu dile getirmiş olan şimdinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dur. Yani bir “kelle avcısı” bir devletin İçişleri Bakanı" ile fotoğraf çekinip bunu da yayınlayabiliyorsa, durum yeterince net değil midir?

Ancak yetmemiş olacak ki aynı "kelle avcısı"nın Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile kol kola fotoğraf çektirip yayınlamış. 24 Kasım 2015 tarihinde Rusya Federasyonu Hava Kuvvetleri'ne ait Sukhoi Su-24M tipi uçağın sınır ihlali nedeniyle Türk savaş uçaklarınca Suriye sınırındaki Avcabayır’da düşürüldüğünü bilirsiniz. Paraşütle atlayan uçağın pilotu infaz eden Alpaslan Çelik ile de (ki bunun komutasında kelle kesiyordu!) fotoğrafı var ve paylaşmış. Artık Emrah Çelik’i ve AKP’yi biraz daha tanımış oldunuz.

Noktalıyorum:
IŞİD, EL NUSRA ve benzeri cinayet şebekeleri başka destekçileri de olmakla birlikte esas olarak AKP kanatları arasında katliamlar yapmaktadır.

21 Ekim 2019

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: