19 Ekim 2019

ÖSO, İşkence ve RTE!



İnsanları yakmak, çarmıha germek, kafalarını kesmek, çoluk-çocuk demeden önüne gelene tecavüz etmek, kadın köle pazarları kurmak gibi "İslam’ın hoş görüsü"nü yansıtan ritüelleriyle dünya gündemine otur(tul)an IŞİD isimli çokuluslu Müslüman vahşet şebekesini bilirsiniz.

Süreç içinde bu cinayet şebekesi işgal ettiği yerlerde zayıflamaya başladı ve kaçışlar arttı. Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), IŞİD isimli vahşet örgütünün arka plandaki yapılanmasından başka bir şey değildir ve bu örgütten kaçanların önemli bir bölümü ÖSO’ya katıldı. Yani "esas aktör" olarak vahşetteki yerini aldı.

IŞİD isimli cinayet şebekesinin yöneticilerinden biri, şu an Türkiye’de "Başkanlık" yapan Recep Tayyip Erdoğan’dır ve "Bana IŞİD hakkında olumsuz söz söyletemezsiniz." dediğini unutmadığımız gibi A. Davutoğlu’nun "Bir grup öfkeli gençlerdir." nitelemesini de unutmuş değiliz. Hele de Berat Albayrak’ın şirketi aracılığıyla IŞİD’in gasp ettiği petrolleri satarak yoğun destek verdiğini hiç unutmadık.

İşte bu "Başkan"ın, IŞİD’in isim değiştirmiş hali olan ÖSO için son günlerde "Suriye Milli Ordusu" nitelemesi yapmasının ardındaki gerçek bu. Tam ismiyle "Genişletilmiş Büyük Ortadoğu Projesi"nin "Eşbaşkanı" olduğunu önce inkar edip sonra böbürlenerek söylememiş miydi?

Video, bu "dünya liderinin(!)" yoğun olarak desteklediği ÖSO isimli cinayet şebekesine aittir. İşgal ettikleri evin tüm fertlerini bağlayarak, işkence ederek ve zavallı bir kadını döverek eşek gibi anırtmaları bunların ve yöneticilerinin ne olduklarını hiçbir polemiğe yol açmadan göstermektedir. 

Bizler biliyoruz ki, her akşamın bir de sabahı var!

19 Ekim 2019
Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: