07 Mayıs 2020

Yatacak Yerin Yok!



Bay Diktatör Kazıntısı, bizim bir canımızı, önlerinde secdeye kapandığın efendilerinden ise bir "aferin" aldın!

Biz sosyalist devrimciler olarak sizin her tür "yasak" dediğiniz canice yasalarınızı delik deşik ettik, etmeye devam edeceğiz.

Biz sosyalist devrimciler işkencelerinizle, zindanlarınızla, katliamlarınızla yeni tanışmıyoruz. Bu tür yöntemlerle bizleri sindirebileceğini sanıyorsan (ki öyle sanıyorsun!) fena halde yanıldığını geçmişte gördüğün gibi bundan sonra da göreceğinden emin olabilirsin.

Bay Diktatör Kazıntısı; Helin'imiz, Mustafa'mız ve bugün de İbrahim'imiz şehit düşmüş öncellerini senin ve efendilerinin gözlerinizin içine soka soka ete-kemiğe büründürerek kızıl bayrağın gönderi gibi dim dik yaşattılar. Onlar ve öncelleri gökyüzünde kızıl bir rüzgâr gibi eserken sarayının bir beşik gibi sallanması seni fena korkutuyor. Eh, korkmakta gerçekten çok "haklısın"!

Bay Diktatör Kazıntısı, biz sosyalist devrimciler olarak caniliklerinizden hiç korkmadık; idam sehpalarınıza çıkarken bir tereddüt göstermediğimiz gibi, sehpalarınızı devrimci sloganlarımızı haykırarak biz devirdik, işkencehanelerinizin duvarlarına kendi kanlarımızla "O duvarlarınız vız gelir bize, vız!" diye yazdık.

Onlar tüm değerleriyle vicdanlarımızda ve gönüllerimizde ölümsüzleşerek insanlık var olduğu sürece rahat uyuyacaklardır.

Bay Diktatör Kazıntısı, bakalım sen yatacak bir yer bulabilecek misin?

  • Helin Bölek, Mustafa Kocak ve İbrahim Gökçe ölümsüzdür!
  • Bizlere miras olarak bıraktıkları mücadeleleri ve anıları hız kesmeden devam edecektir!

07 Mayıs 2020
Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: