27 Haziran 2021

Dünyanın En Lüks Genelevi


Deniz Baykal: Dönemin CHP Genel Başkanı… Başımızdaki diktatör kazıntısının önünü açan adam… Eh, "önünü" açınca olacakları bilmesi ve kabullenmesi gerekiyordu ve öyle de oldu.

Korkmaz Karaca: Her ne kadar siyasal arenada semazenler gibi dönüp dursa da örneğin Baykal'ın prenslerinden biriyken kaçAK SARAY'a kapağı atıp orada Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi oldu ve hala bu görevini yapmaktadır ancak isim sizi yanıltmasın. "Önünü açtığı" diktatör kazıntısı Korkmaz Karaca isimli bu kişiyi "Muhabbet Tellallığı", yani pezevenklikle görevlendirdi. Deniz Baykal ve birçok siyasiye kadınlar ayarlayıp görüntülerin çekilmesini ve diktatör kazıntısına iletilmesini sağlıyordu.

Nesrin Baytok: Mezhebi geniş bir eşe sahipti: Birçok sahtekarlık ve dolandırıcılıktan sabıkalı olması yetmemiş olacak ki, karısını milletvekili yapması için Baykal'ın yatağına göndermişti ama onun videosu yok, bilinen bu! Nesrin Baytok'un Baykal'ın nasıl "özel" kalem müdürü olduğunun hikayesi biraz daha eskiye dayanıyor. Sonrası malum… Milletvekili oldu!

Sadece kara paranın aklanması, uyuşturucu ve silah ticareti gibi şeylerin yanında kadın pazarlanması eksik kalırsa olmazdı ama bu pazarın diğer rezil ilişkilere dayalı olanlardan çok çok daha önemli olduğu açıktır ve bu yüzden belki de dünyanın en lüks genelevi saraydır.

Baş pezevenk mi?

Dünya-alem biliyor, hala bu soruyu mu soruyorsunuz?

27 Haziran 2021


Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: