20 Haziran 2021

İsveç Kaynıyor!


Refah oranı ve "suçun azlığı" nedeniyle dünyanın kıskandığı ülkelerden biri olan ve yaklaşık 10 yıl önce "ufak ufak" kaynamaya başlayan İsveç isimli "cadı kazanı" özellikle son iki aydır kaynamaya doymuş, artık "fokurdamaya" başlamış durumdadır. Bu yazımda dünü ve bugünü ile sizlere İsveç'i birkaç paragraf ile ifade etmeye çalışacağım.

Konu öznemiz İsveç Başbakanı'dır. Birlikte çalıştığı yol arkadaşıyla anlaşamayınca kazandan çıkan buhar tüm ülkeyi teslim aldı. Sosyal medyada videolar aracılığıyla çeşitli itiraflarda ve deşifrelerde bulunan bir anda sadece İsveç'in değil tüm dünyanın ilgi odağı oldu. Neler anlatmadı neler…

Krallığa göz diken Başbakan eski yol arkadaşını öldürtmek için Boşnak, Arnavut ve Rus mafiasından kiralık katiller tutup suikastlar bile yaptırdı ama (bilindiği kadarıyla şimdilik) başaramadı. İşte itiraflardan ve doğrudan Başbakan'a ve Bakan'larına yönelik iddialardan birkaçı:

*Normal bir vatandaşken partisi iktidar olunca Başbakan yardımcılığına getirilen ama öncesinde de Ulaştırma Bakanlığı yaparken yüzlerce usulsüzlük, el koyma, para aklama, rüşvet, zimmetine geçirme gibi suçlar işlerken Başbakan olduktan sonra da uyuşturucu tüccarlığına soyunan adamın oğlu Venezüela'ya uyuşturucu trafiğini yeniden oluşturmak için gitmiş.
-Vay şerefsiz vaaayyy!

*Ortadoğu'yu kana bulayan IŞİD, El Nusra, El Kaida gibi Müslüman cinayet şebekelerinin binlerce masum insanın katledilmesine, kadınlara ve çocuklara tecavüz edilmesine güle-oynaya destek verirken milyonlarcasının ocaklarını başlarına yıkarak dağılmalarını sağlamış.
-Vay Hitler'in tohumu vaayy!

*Kendine bağladığı beş yalakaya devletin hemen hemen bütün ihalelerini astronomik rakamlarla vererek halkını soymuştur.
-Seni lağım böceği seni! Lan sen elime bi geçsen var ya…

Aslında sadece başlıklar halinde yazılsa bile rahatlıkla bir ansiklopedi boyutunda kitap olur. Uyuşturucudan kumara, fuhuştan insan tacirliğine, pedofillikten zoofilliğe kadar nerede bir pislik varsa onu yapmış, yapıyor ve bir süre daha yapacak gibi görünüyor.
-Bu şerefsiz, bu halk düşmanı, bu satılmış adamı hala niye başlarında tutuyorlar ki? Tam bir ahlaksızlık abidesi, tam bir vatan hainliği belgeseli, tam bir çukurluk, tam bir namussuzluk!
-Görüyorsun, elde ne Başbakanlar var. Ama bizim ülkemiz öyle mi? Mesela bunu yapan adam Türkiye'nin Başbakanı olsa iki günde defterini dürerler, değil mi ama…
-Padişahım çok yaşa!

20 Haziran 2021


Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: