08 Haziran 2021

Muhalefet Sefilliği: CHP


CHP isimli "muhalefet"(!) partisi dünyadaki tüm diktatörlerin istediği seviye(sizlik)teki bir parti olduğunu söyleyerek yazıma giriş yapayım. Çıkarları ters düştüğü için çatışma halinde olan mafianın taraflarından biri olan Sedat Peker, yaklaşık iki aydır ülkenin gündemini tek başına belirlemeye devam ediyor. Sunduğu kanıtlarla AKP tabanına bile ulaşmayı başaran Peker'in elinde daha ne gibi dosyalar olduğunu bilmiyorum, zaten yazımın konusu da bu değil. Konu, Ana Muhalefet Partisi'nin tam bir pespayeliğidir.

Her şeyden önce bilinmelidir ki CHP, sistemin bir partisi olarak ucu devlete dokunan her şeye karşıdır; özne "devlet" olunca tümleçlerin, yüklemlerin, zarfların, edatların hiçbir önemi kalmamakta, hepsi birden "gramer ve yazım kuralları"nın dışına atılmaktadır ki bir örneğini Faik Öztrak'ın "muhalif" olarak kurduğu ilk cümleyi gösterebiliriz.

Sözümona AKP'ye karşı çıkarak(!) serzenişte bulunan Öztrak, işi-gücü bırakmış "haram kahve içirenlerden hesap sorulmasını" istemiş! Kahve niye haram? Sedat Peker vermiş, bu yüzden harammış! Peki ne olmalıymış? Mahkemeler Erdoğan'a, "Hele sen bi gel bakiim. Bu haram kahveleri millete utanmadan nasıl içirdin?" diye sormalı, yargılanmalıymış!

Dedim ya, tüm diktatörlerin özlemini çektiği bir "muhalefet"tir CHP!

Bir mafia lideri ellerindeki dosyaların kırıntısıyla RTE rejimini fena halde salladı, söz yerindeyse "ipliklerini pazara çıkardı."

Soruyorum:

IŞİD'in oluk oluk kan akıttığı dönemde RTE'nin IŞİD ile anlaşmalı / ortak olduğunu bilmiyor muydunuz?

Başta uyuşturucu ve silah kaçakçılığı olmak üzere fuhuş ve diğer insan kaçakçılığı yaptıklarını bilmiyor muydunuz?

15 Temmuz şarlatanlığının nasıl planlandığını ve uygulamaya koyulduğunu bilmiyor muydunuz?

Yasalar KHK ile değiştirilemezken ülkeyi bir dönem KHK'larla sonrasında ise "Genelge"lerle yönetildiğini hiç mi duymadınız?

Mehmet Ağar isimli işkenceci katilin neler yaptığınızdan hala haberiniz yok mu?

Çevresindeki yalakalarını ve beslemelerini bir anda zenginleştirirken, hatta onların yüzlerce milyon dolara ulaşan vergi borçlarını silerken zincirleme zamlarla emekçi halkı ezerken elinizde hiç mi "belge" yoktu?

Ülkenin yer altı ve yer üstü zenginliklerini peşkeş çekerek kasasını dolduran RTE'nin bu "vatan hainliği" ile ilgili hiç mi belgeniz yok?

Eğitimi, ulaşımı, sağlığı, ekonomiyi tamamen felç eden; kadınlarımıza yönelik cinayet, şiddet ve tecavüz suçlarındaki artış yüzde bilmem kaç binlere ulaşmışken; çocuklarımızı kaçırarak satan ve tecavüz eden yobaz dinci kuruluşlar ve suçluları neredeyse törenle serbest bırakılırken…

-Yok, yok; öyle deme! Bu kahve haramdır ve millete içirilemez. Bu haram kahvenin hesabı mutlaka Erdoğan'dan sorulmalıdır!

08 Haziran 2021


Kaynak:

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: