26 Temmuz 2021

"Yav Bu Komplo Teorisidir, Önemseme!"



1 Aralık 2019 tarihinde Çin'in Hubei bölgesinin başkenti olan Vuhan'da ortaya çıka(rıla)n Covid 19 ismini verdikleri virüs üzerine konuşulmaya, düşünce aktarımlarına hız kesmeden devam edilmektedir. Başlangıçta ben böyle bir virüsün laboratuvar ürünü olduğuna ve küresel emperyalist haydutların televizyonlarda çok sık tekrarladıkları dünya nüfusunun sürece yayılarak en az beş-altı milyarının öldürülmesi ifadele

rinin bir parçası olarak planlandığı düşüncesindeydim. Altı-yedi ay kadar sonra oldukça fazla sayıda TIP doktorunun böyle bir virüs olmadığını, bununla oyalarken farklı teknolojik araçların (Ör: 5 G teknolojisi gibi) kurulumlarını yaptıklarını videolardan izleyince biraz daha araştırmaya, öğrenmeye yoğunlaştım ve sonunda Covid 19 isimli bir virüsün olmadığı sonucuna ulaştım ki, internette buna ilişkin doyurucu verilere rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Önceleri sözü edilse de esas olarak bu virüs sahtekarlığı ile ileri sürülen bir "elektronik çip"in insanlara takılacağını (hatta takılması gerektiğini) belirtenlere karşı çoğunluk, "Yav, bu bir komplo teorisidir, önemseme!" diyerek geçiştiriliyordu.

Gerek duydukça devletin resmi sitelerine göz atmaktayım. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı eliyle hazırlanmış bir rapora rastlayınca, paylaşmak istedim.

 

 
 Gördüğünüz gibi görsel, Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan, üstünde Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan "ON BİRİNCİ KALKINMA PLANI (2019-2023)" dönemini kapsayan ve Temmuz 2019 tarihinde basılan kitaptır. Görselde, ulaşabilmeniz için linki de verdim ama linke tıkladığınız zaman sayfa açılmıyor, onun yerine bu "Kalkınma Planı" PDF olarak bilgisayarınıza iniyor. Bu kitabın sekizinci sayfasında bulunan altmış birinci maddeye geldiğiniz zaman görseldeki yazıları okuyorsunuz.

Yani?
"Yani?"si şu: Yıllardır söylediğimiz ve söyleyeceğimiz gibi RTE, emperyalizmin uşağı bir halk düşmanıdır, haindir. Efendileri gibi kan içicidir; kafasında hiçbir zaman "halk" düşüncesi oluşmamıştır, oluşmasını da en azından biz sosyalist devrimciler olarak beklemiyoruz. Devletin bu "resmi" kanıtına rağmen hala bunun bir komplo teorisi olduğunu iddia(!) edecek aklısivriler tabi ki olacak ve bunlar zaten konumuzun dışındadırlar.

Şu an gündemde aktif yer alan aşı (ki hangi marka olursa olsun) kesinlikle karşı çıkmalı ve çip ve benzeri elektronik kelepçeleri asla kabul etmemeliyiz.

Tabi, yarını ve yarınlarınızı düşünüyorsanız…

26 Temmuz 2021
 

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: