12 Ağustos 2021

Adı "Aliye Uzun"

 



Sedat Peker'in açıklamalarının çoğu yeni bir haber niteliğini taşımasa da açıkladıkları, ip ucu verdikleri ve açıklayacakları yabana atılır gibi değil. Gündemi belirleyen AKP iktidarı ile belirlenen o gündemin peşinden koşmayı "muhalefet" sanan iktidar dışı partiler de afalladılar. Sosyalist devrimcilerin haber alma yeteneği oldukça zayıf olduğu için Peker'in söylediklerinin çoğunu dile getiriyor ama bir etki sağlayamıyordu. Bunun nedenleri ayrı bir yazı konusudur ama hakkını teslim etmek gerekir ki tüm iktidarı ve muhalefeti tamamen kontrolü altına almış, ülkenin gündemini tek başına (tabi ki destekleyen güçlerin yönlendirmesiyle) oluşturmuştu ve bu durum hala devam etmektedir. Peker'in bir anda ilgi olmasının en önemli nedenlerinden biri "içlerinden biri" olmasıdır ancak sadece açıklamakla yetinmeyip bir de bunu kanıtlarla sunması vardı ki, etkisini güçlendiren de buydu.

Deniz Baykal'ın Nesrin Baytok ile çekilmiş seks kasetinin arkasından çıkan Korkmaz Karaca'ydı ve şu an Erdoğan'ın "en has" pezevenklerinden biri olarak konumu koruyor. Hiçbir şey olmamış gibi "işine", yani saray ve etrafındaki avenelere kadın pazarlamaya devam ediyor ve yüksek olasıdır ki erkeklere kadın pazarlayan biri olarak kadınlara da erkek pazarlıyor olabilir.

İkinci isim Aliye Uzun… Erdoğan ve ailesiyle defalarca aynı kareye girmiş bir isim ve son haberlere bakılırsa Burhan Kuzu'nun da hastanede öldürülmesinden o sorumlu. Erdoğan bu kadının ne iş yaptığını bilmemesi eşyanın doğasına aykırıdır. Buna rağmen ve defalarca aynı karede yer alması ise birçok mesajı netlikle yansıtıyor.

Görseldeki fotoğraflarda her iki pezevengin sadece üçer fotoğrafını paylaştım. Bu fotoğraflar bana göre birlikte kareye girdiği kişilerin isteklerine göre kadın veya erkek ayarladıklarının fotoğrafıdır.

Kısa bir süre önce yine konuyla ilgili olarak "Dünyanın En Pahalı Genelevi" başlığıyla düşüncemi paylaşmıştım.

Düşüncemde ısrarcıyım. Her tür ihanetin, vahşetin, cinayetin, hırsızlığın ve adaletsizliğin yönetim üssü olan kaçAK SARAY fuhuşun da ana üssüdür.

12 Ağustos 2021

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: