21 Ağustos 2022

Müslümanlar Ahlaklı, Ateistler Ahlaksızdır


Her ne kadar farklı etnik kimlik ve inançlar mozaiği olsak da ülkemizin en "ahlaklı" kimliği Sünni Müslümanlardır. Diğer kimliklere sahip olanlar ise ya Sünnilerden etkilenerek biraz "ahlaklı" ancak olabilmişler ya da zaten başta ateistler olmak üzere diğerleri ahlaktan uzaktırlar.

Böyle diyorlar…

01) Boş verelim Türkiye’yi, orta doğuyu; siz tarih boyunca yer yüzünde bir sosyalist devrimci ateistin pedofil suçlamasıyla yargı karşısına geçtiğine bir şekilde de olsa tanık oldunuz mu? Hayır, biz Müslümanların her bir mezhebinden, her bir tarikatından, her bir cemaatinden yüz binlercesini biliyoruz, hani siz ahlaklısınız ya, onun için soruyorum.

02) Boş verelim Türkiye’yi, orta doğuyu; siz tarih boyunca yer yüzünde bir sosyalist devrimci ateistin uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yargı karşısına geçtiğine bir şekilde de olsa tanık oldunuz mu? Hayır, biz Müslümanların her bir mezhebinden, her bir tarikatından, her bir cemaatinden yüz binlercesini biliyoruz, hani siz ahlaklısınız ya, onun için soruyorum.

03) Boş verelim Türkiye’yi, orta doğuyu; siz tarih boyunca yer yüzünde bir sosyalist devrimci ateistin çok karılı ya da çok kocalı olduğu suçlamasıyla yargı karşısına geçtiğine bir şekilde de olsa tanık oldunuz mu? Hayır, biz Müslümanların her bir mezhebinden, her bir tarikatından, her bir cemaatinden yüz binlercesini biliyoruz, hani siz ahlaklısınız ya, onun için soruyorum.

04) Boş verelim Türkiye’yi, orta doğuyu; siz tarih boyunca yer yüzünde bir sosyalist devrimci ateistin yanında çalışan emekçilerin hakkını vermediği suçlamasıyla yargı karşısına geçtiğine bir şekilde de olsa tanık oldunuz mu? Hayır, biz Müslümanların her bir mezhebinden, her bir tarikatından, her bir cemaatinden yüz binlercesini biliyoruz, hani siz ahlaklısınız ya, onun için soruyorum.

05) Boş verelim Türkiye’yi, orta doğuyu; siz tarih boyunca yer yüzünde bir sosyalist devrimci ateistin toplumları bölmeye çalıştığı suçlamasıyla yargı karşısına geçtiğine bir şekilde de olsa tanık oldunuz mu? Hayır, biz Müslümanların her bir mezhebinden, her bir tarikatından, her bir cemaatinden yüz binlercesini biliyoruz, hani siz ahlaklısınız ya, onun için soruyorum.

06) Boş verelim Türkiye’yi, orta doğuyu; siz tarih boyunca yer yüzünde bir sosyalist devrimci ateistin ırkçılık ya da cinsiyet ayrımı suçlamasıyla yargı karşısına geçtiğine bir şekilde de olsa tanık oldunuz mu? Hayır, biz Müslümanların her bir mezhebinden, her bir tarikatından, her bir cemaatinden yüz binlercesini biliyoruz, hani siz ahlaklısınız ya, onun için soruyorum.

Bu sorular yüzlerce maddeye çıkarılabilir ama bu kadar yeterlidir. Demek ateistler "ahlaksız" ama siz çok, hem de çook ahlaklısınız, öyle mi?

21 Ağustos 2022


Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: