15 Temmuz 2021

Nazi Toplama Kampları ve Covid 19 (2ci Makale)

 



Üç Tarih

SturmAbteilung = (SA) = "Fırtına Birliği" kelimelerinin baş harfleridir. Kahverengi gömlek giydikleri için "Kahverengi Gömlekliler" diye de anılırlar.
SchutzStaffel = (SS) = "Koruyucu Takım" kelimelerinin baş harflerinden oluşmuştur.

1 Nisan 1933 tarihinde SA ve SS elemanları saat 10.00'da işyeri sahibi olan tüm Yahudilere işyerlerinin önlerinde beklemeleri emredildi. SA ve SS elemanları bu işyerlerinin camlarına ve kapılarına Yahudi anlamındaki "Jude" kelimesini yazıyor, sarı ve siyah renkte Davut Yıldızı'nı çiziyorlardı; artık fişleme resmen ve açıktan başlamıştı.

15 Eylül 1935 tarihindeyse her bir maddesinden utanç ve vahşet akan ünlü "Nürnberg Yasaları" çıkarıldı. Örneğin Yahudilerin "Alman kanından ya da Alman kanıyla ilişkili" insanlarla evlenmesi ya da cinsel ilişkide bulunması da yasaklanarak büyük bir suç haline getirildi.

9 Kasım 1938'de Paris'te görev yapan Alman diplomat Ernst vom Rath Yahudi bir genç tarafından öldürülünce Joseph Goebbels Münih'te Yahudilere saldırılar yapılması için ateşli bir konuşma yaptı ve o gece Münih'te sabaha kadar süren saldırılarda (kesin rakama ulaşamadım) yüz civarında insan katledilirken otuz bin civarında da tutuklama yapıldı toplama kamplarına gönderildi. Sonrasını biliyorsunuz; bir sene sonra Almanya'nın Polonya'yı işgali ve onlarca milyon insanın katledildiği ikinci emperyalist paylaşım savaşı başladı.

Emperyalistler "Alman", halk "Yahudi" mi Oldu?

Düşünceme göre tam da böyle oldu! Hangi bileşenlerden yapıldığı bilinmeyen bu aşıların daha hiçbir test aşaması vb. tamamlanmamışken, aşıyı bulan(!) Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Dr. Özlem Türeci televizyonlarda aşı olmayacaklarını bangır bangır bağırırken; dahası, bilim dünyasının önemli bir bölümünden aşı olunmaması gerektiğine vurgu yapılmasına rağmen aşı olunması gerektiği belirten TIP insanı görünümündekiler SA'ların yerini alırken diğer tanınmış kişilerin de bu koroya katılmaları onların SS olduklarının kanıtı değil midir? Evet, bence çok sağlam bir kanıttır!

Birkaç ay önce "Profesör"(!) unvanlı iki SS elemanı hakkındaki yazılarımı paylaşmıştım. Bunlardan ilki Bingür Sönmez, diğeri de İftihar Köksal… Video ve yazıların linki aşağıdadır.

Gelelim bu makaleyi yazma nedenime…

"Sabah" isimli yandaş, tetikçi gazetenin sözde yazarlarından biri olan Yüksel Aytuğ isimli kalemşöre…
İlgili linki de verdim, okumanızı öneririm. Yazısını bura aktaracak değilim ama söylediği (aslında önerdiği) aşı olmayanların katledilmesine yöneliktir. Okuyalım:

" *Aşı karşıtları, kapalı alanlara sokulmasın, toplu ulaşım kullanamasın. Eğer halkla yüz yüze iletişim kurdukları bir meslekleri varsa, çalışma izinleri, ehliyetleri, ruhsatları iptal edilsin. (Şahsen ben aşı karşıtı bir spor hocasıyla çalışmak istemem ya da çocuğumu aşı karşıtı bir öğretmene teslim edemem)
*Aşı karşıtlarının seyahat özgürlükleri de kısıtlansın. Hepsi 'potansiyel virüs yayıcı' kabul edilsin.
*Aşı karşıtları virüs kaparlarsa, tedavileri bedava değil, ücretli olsun. Bir aşı karşıtının başkalarına virüs bulaştırdığı tespit edilirse 'Cinayete teşebbüsten' yargılansın.
*Aşı karşıtları özel işaret ya da simgeler (bileklik gibi) taşımak zorunda bırakılsınlar ki, insanların onlardan uzak durması mümkün olabilsin.
"

Şimdi bu söylediklerine yönelik ben de bir-iki soru sorayım:

1) Madem bu aşının yaşamınızı kurtaracağı söyleniyor, eğer sen aşı olduysan sağlamdasın demektir. Bu telaş niye?
2) Aşı olduğun halde Covid 19'a yakalanmayacağının ve ölmeyeceğinin garantisi yoksa niye aşı oluyorsun?
3) Uğur Şahin isimli aşının mucidi(!) unsur televizyonlarda aşı olmayacağını açık açık belirtti. Ona da yukarıdaki önerilerini uygulamak ister misin?
4) Senin insanlık dışı, vahşi önermelerin aklıma Hitler'in fırınlarını ve gaz odalarını getirdi. Bunların kurulumuna öncülük etmek ister misin?

Ve son sözüm:

İyi bildiğin gibi atan Hitler Yahudileri böyle ayırmış ve katliamlar yaparken atam Stalin ise onunla anladığı dilden hesap sormuştu.

******************
Konuya ilişkin birinci makalemin linki:
Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'un yazısının linki:
SS üyelerinden İftihar Köksal'a ilişkin yaptığım kısa eleştirinin linki: 

Bingür Sönmez Hakkındaki Düşüncemin Linki:


15 Temmuz 2021

Yorumlayın Paylaşın :)

Paylaşan: verified_user

0 Post a Comment: